Πολιτική Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου
 
Η Mirage Residences έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα και χειρίζεται με επαγγελματισμό κάθε θέμα που έρχεται στα χέρια της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι ο χειρισμός των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και συμμορφωνόμαστε με κάθε νόμο σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γενικά, που προέρχεται από την Κύπρο ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Mirage Residences συλλέγει προσωπικά δεδομένα του χρήστη εάν επιλέξει να τα δώσει δωρεάν. Υπάρχει διαφορετική πολιτική με τη χρήση των cookies. Σε περίπτωση που ο χρήστης διαφωνεί με αυτήν την πολιτική θα πρέπει να απέχει από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.
Αρχές τήρησης και επεξεργασίας δεδομένων
Η Mirage Residences είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε οποιονδήποτε τρίτο (άτομο ή εταιρεία) για οποιονδήποτε λόγο, εκτός εάν είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο και αν ναι, θα παρέχουμε μόνο στις αρχές αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα.
Οι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας εάν συναινέσουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους.
Κάθε επισκέπτης ή χρήστης μπορεί να έρθει σε επαφή με τους διαχειριστές αυτού του ιστότοπου στη διεύθυνση info@mirageaccommodation.com εάν επιθυμεί να μάθει εάν υπάρχει αρχείο με οποιοδήποτε από τα δεδομένα του, ώστε να μπορεί να επεξεργαστεί ή ακόμη και να τα διαγράψει από τις λίστες ανά πάσα στιγμή.
Η Mirage Residences αποθηκεύει αρχεία με προσωπικά δεδομένα μόνο για οικονομικούς λόγους και φυσικά για ευκολία επικοινωνίας. Υπάρχει η πιθανότητα η εταιρεία μας, για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, να επεξεργάζεται υπό αυστηρούς όρους, ανωνυμία και εμπιστευτικότητα, μέρος ή όλες τις πληροφορίες που μας παρέχετε για στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και πάντα σε σχέση με το νόμο.
Είδη προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε
Ενημερωτικά δελτία
Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για το ενημερωτικό δελτίο μας, είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε μόνο το email, το όνομα και το επώνυμό σας. Εμείς, η Mirage Residences, έχουμε το δικαίωμα να διατηρούμε ένα αρχείο με τα email για την αποστολή ενημερωτικών ή εμπορικών θεμάτων διαφορετικών από το ενημερωτικό δελτίο, εκτός εάν ο παραλήπτης δηλώσει ότι δεν το επιθυμεί. Σε οποιοδήποτε σημείο μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο μας ή από τη λίστα αλληλογραφίας μας.
Υπερσυνδέσεις
Με τη βοήθεια διαφορετικών συνδέσμων σε ολόκληρο τον ιστότοπο, σας παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους τρίτων με μοναδικό σκοπό να διευκολύνει την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Δεν υπάρχει σύνδεση ή αποδοχή του περιεχομένου που παρέχουν οι ιστότοποι τρίτων στο χρήστη. Κάθε σύνδεσμος οδηγεί σε διαφορετικό ιστότοπο που έχει τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις για περιήγηση. Η Mirage Residences δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο ή την πολιτική απορρήτου του συνδεδεμένου ιστότοπου. Η χρήση αυτών των υπερσυνδέσμων είναι με ευθύνη του χρήστη.

elGreek